1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Another Sims Problem !

Discussion in 'Games' started by Bluebird937, Feb 5, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bluebird937

    Bluebird937 Thread Starter

    Joined:
    Jan 16, 2005
    Messages:
    12
    When starting game it closes after hitting play.When I ran the Electonic Arts System check on the Sims game it says under the system requirements my CPU Speed is -1298 . ( All other requirements are met.) I have a Pentium 4 3.1 , 512 MB ,GeForce5500 256Mb, P4s61 mob, and over 44 free gigs. What does this -1298 mean and any ideas why? I've done all the other usual trouble shooting.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Similar Threads - Another Sims Problem
  1. historychick
    Replies:
    0
    Views:
    120
  2. MichaelTrotta12
    Replies:
    1
    Views:
    407
  3. PandaGirl2002
    Replies:
    0
    Views:
    321
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/327230

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice