Another XP Pro boot problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

rsphoto

Thread Starter
Joined
Apr 2, 2004
Messages
1
I have another XP Pro boot problem. I had left my computer running and when I came home from work it was on the "Your computer has been shut down improperly" (or whatever it says) dos screen. if I select the "Use the last know good startup" or the Start Windows normally prompt, it starts to load, but re-boots before I even get to the XP startup screen. If I select startup in Safe Mode, I get what looks like a listing of some drivers and it just hangs there. I am able to get access to the CD via an old 98se startup floppy, but windows setup won't run because it's an upgrade. Any ideas???

System info:
AMD Thunderbird 1Ghz
256mb
120gb Maxtor
Asus A7V motherboard
Video card (I don't remember off hand)
 
Joined
Feb 8, 2003
Messages
143
Any system info would be helpful. Maybe we can sort this out and get it going again.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top