antispyware delima

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

cougar_1

Thread Starter
Joined
Sep 23, 2003
Messages
40
I recently installed spyblaster 2.6.1. There is a disclaimer that says spyblaster could render other antispyware programs inoperable. As it turns out spybot does not work anymore. Here is my question, should I keep spyblaster and not worry about spybot or should I uninstall spyblaster (if so, how?)?
 

dvk01

Derek
Retired Moderator Retired Malware Specialist
Joined
Dec 14, 2002
Messages
56,452
what's wrong with spybot
 
Joined
Sep 28, 2003
Messages
4,901
Uninstall Spyblaster - I believe it has it's own uninstall feature - get back Spybot - and AdAware also - they DO work along side each other

Regards - oldie
 
Joined
May 28, 2003
Messages
2,366
I'm curious. Are you talking about the program SpywareBlaster by Javacool? I've never heard of a conflict with it and Spybot. Did this problem just occur after installing SpywareBlaster? :confused:
 

cougar_1

Thread Starter
Joined
Sep 23, 2003
Messages
40
yes, BillC that is correct. Spybot will not run since i installed spywareblaster from javacool. Do you have both running?
 
Joined
May 28, 2003
Messages
2,366
Thank you for your answer Cougar. I do use SpywareBlaster , but I've not got Spybot running...yet. Actually, I have some other "commerical" {meaning I paid for them} programs like Spybot including Pest Patrol and Spy Sweeper. I got those before I know about the Spybot applicatin and plan on switching when I have to pay for a renewal. That is why I was asking.

But actually, I do believe there are many folks that use both Spybot and SpywareBlaster together. I'm wondering what has caused your issue? Duh...I guess you are wondering too.

Hopefully someone will come along and shed some light. What I usually do is the uninstall, reboot, reinstall, and reboot again solution to see if I can fix things.
 

cougar_1

Thread Starter
Joined
Sep 23, 2003
Messages
40
Well, spybot is working for some reason. I decided to uninstall the active blocker that spybot has under imunize, maybe 2 programs doing the same thing causes conflict (this conflict may be between spybot's blocker and "spygaurd" not spybot and spywareblaster)-confused, me too. Here is another question, is it overkill to have spybot, adaware, spywareblaster and spywaregaurd working together?
 
Joined
Jul 26, 2002
Messages
46,331
I use Spybot, Adaware, Spywareblaster and Spywaregaurd. Never had any conflicts.
 
Joined
Oct 13, 2003
Messages
4
I have also recently installed SpywareGuard and SpywareBlaster.....upon attempting to run these I get the following message:

Run time error '339'
MSCOMCTL.OCX or one of its dependencies not currently registered:a file is missing or invalid.

What does this mean? How do I fix it?

Thanks.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top