AntiVirus Progs Don't update + Cannot access sites Symantec, Sophos, Mcafee.

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

mattofelki

Thread Starter
Joined
Apr 7, 2004
Messages
7
I am in a very strange situation. I suppose my computer was infected with a sort of worm or virus which I probably managed to eliminate with a couple of suggestions from this cool site. But I guess the consequence of the removed infection still remain. I have an always online ADSL connection and all my other internet services work just fine. Emails work, all other sites are normally accessable. The problem is just with these three sites: Symantec.com, Mcafee.com and Sophos.com. Explorer demands password for these sites. I have installed each program seperatly: Norton AntiVirus, Mcafee VirusScan, Sophos and AVG, but none of them are able to get the updated virus list with the live update. The error states that probably internet connection is not established, although I am online the whole time. Does anyone have a clue what's going on? Please help me..

Matjaz
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top