Any more hangs and I'm gonna...

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

kaleolani65

Thread Starter
Joined
Sep 25, 2003
Messages
34
Systemm keeps hanging up. Thought I got rid of Istbar and xrenoder stuff. But I could have swore that something was entered in to msconfig I don't think it was there before: Under the autoexecbat(i think it was that tab) there is something there titled

set blaster = A220 "#####"
REM HEADER
And a checkmark (enabled)

And in config.sys there is an entry

Setver.exe (also enabled w/check)

Anyone have any ideas????
Any help would be appreciated and rewarded with a sincere "thank You"

Duh you might wanna know this

Win 98
400Mhz PenII
64k RAM
10.x Gig HD
(Iknow it's a dinosaur)
Maybe a Dispensation too?
Alright you got me it's the Pope.
:mad:
 

kaleolani65

Thread Starter
Joined
Sep 25, 2003
Messages
34
Oh yeah, after about an hour or two my sys resources are down 7-15% and I gotta reboot.
 
Joined
Oct 4, 2002
Messages
2,773
Hi kaleolani65

set blaster = A220 "#####"...............is probably to do with your soundcard

Setver.exe............ is to do with DOS

http://www.obrienpc.net/dos/z-setver.html

So doesn't look like anything malicious there

As for your sys resources - no wonder you have to reboot with them that low

A hijackthis log may give us a clue

Please Download hijackthis

http://tomcoyote.org/hjt

Unzip, doubleclick HijackThis.exe, and hit "Scan".

After the scan has finished the "scan" button will turn into a "save log" button

save the log file and paste it here

steam
 

kaleolani65

Thread Starter
Joined
Sep 25, 2003
Messages
34
Logfile of HijackThis v1.97.2
Scan saved at 1:05:20 PM, on 9/27/03
Platform: Windows 98 Gold (Win9x 4.10.1998)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)

Running processes:
C:\WINDOWS\SYSTEM\KERNEL32.DLL
C:\WINDOWS\SYSTEM\MSGSRV32.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\SPOOL32.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\MPREXE.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\mmtask.tsk
C:\WINDOWS\EXPLORER.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\RNAAPP.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\TAPISRV.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\PSTORES.EXE
C:\MY DOCUMENTS\DOWNLOADS\NEW\HIJACKTHIS\HIJACKTHIS.EXE

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://my.msn.com/
O2 - BHO: (no name) - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\PROGRAM FILES\ADOBE\ACROBAT 5.0\READER\ACTIVEX\ACROIEHELPER.OCX
O8 - Extra context menu item: &Define - C:\WINDOWS\Web\ERS_DEF.HTM
O8 - Extra context menu item: Look Up in &Encyclopedia - C:\WINDOWS\Web\ERS_ENC.HTM
O8 - Extra context menu item: &Search the Web - C:\WINDOWS\Web\ERS_SRC.HTM
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console (HKLM)
O9 - Extra button: Related (HKLM)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Show &Related Links (HKLM)
O16 - DPF: {F04A8AE2-A59D-11D2-8792-00C04F8EF29D} (Hotmail Attachments Control) - http://lw8fd.law8.hotmail.msn.com/activex/HMAtchmt.ocx
O16 - DPF: {9F1C11AA-197B-4942-BA54-47A8489BB47F} (Update Class) - http://v4.windowsupdate.microsoft.com/CAB/x86/ansi/iuctl.CAB?37889.1075810185
O16 - DPF: {7D1E9C49-BD6A-11D3-87A8-009027A35D73} (Yahoo! Audio UI1) - http://chat.yahoo.com/cab/yacsui.cab
O16 - DPF: {2B323CD9-50E3-11D3-9466-00A0C9700498} (Yahoo! Audio Conferencing) - http://us.chat1.yimg.com/us.yimg.com/i/chat/applet/v45/yacscom.cab
O18 - Protocol: pcn - {D540F040-F3D9-11D0-95BE-00C04FD93CA5} - C:\PROGRAM FILES\ENCOMPASS\V1MK.DLL

In regards to entry 018, it originally was cleared so that HJthis wasnt seeing it I was then instructed to reboot and find the folder "Encompass" and delete it, I followed the instructions. On the next reboot the folder was gone but 018 showed up in the log, when I selected it and tried "fix probs" it would not go away and obviously still wont go away.
 
Joined
Oct 4, 2002
Messages
2,773
kaleolani65

Your logs clean apart from

O18 - Protocol: pcn - {D540F040-F3D9-11D0-95BE-00C04FD93CA5} - C:\PROGRAM FILES\ENCOMPASS\V1MK.DLL

I can't find anything on this,

Are you saying the folder appears to no longer be on your hard drive - but hijackthis is still finding it ?

You best option might be to hit the "report" button at the top of this post, and have this thread moved to security.
 

~Candy~

Retired Administrator
Joined
Jan 27, 2001
Messages
103,706
Wow, you need to go to start, run, msconfig, ok, startup tab and get that scanregistry entry put back in there. That is a lifesaver. BTW, where is your virus program????

I'm in Vegas too :D
 

kaleolani65

Thread Starter
Joined
Sep 25, 2003
Messages
34
Will do on the scanreg... No virus protection got my puter on an intense regimen of anti-biotics. Any suggestions as to protection?

Lost on the 018 entry, it's like my last girlfriend moved in when I was'nt lookin and hard as hell to get out. But, I guess we've all been in that situation.

Vegas, ah it's a lovely place is'nt it? You work? School? CEO of Kidsgonnamakemenuts INC.?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top