Aol 9.0

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Sweetb

Thread Starter
Joined
Jun 21, 2001
Messages
17
I recently upgraded to Aol 9.0 and I'm having problems with the email loading the graphics, I click on the security link but graphics still don't load, I'm not talking about attachments just the graphics sent in an email, tech support from AOL was no help.
Thanks in advance for your help.
 
Joined
May 28, 2003
Messages
2,366
This may be naive on my part, but do you use webmail or an e-mail client {like outlook express}?
 

~Candy~

Retired Administrator
Joined
Jan 27, 2001
Messages
103,706
Bill, I think with AOL, that's about the only choice you have, unfortunately.

How much ram is on your machine, the processor, free hard drive space, and right click on my computer, properties, performance, how much available resources?
 
Joined
Mar 28, 2003
Messages
3,998
You are the 2nd one I know of with that problem. They also had no fix from AOL support.

The other person solved it by going back to AOL 8.

sekirt
 

Sweetb

Thread Starter
Joined
Jun 21, 2001
Messages
17
It's a fairly new computer April 03, 512Mb ram, Pent. 4 @2.53GHZ, and I have plenty of hard drive space. I uninstalled, and reinstalled same problem. I think I'm also going back to 8.0
 

~Candy~

Retired Administrator
Joined
Jan 27, 2001
Messages
103,706
Did you call the 'helpful' folks at AOL? or should I say Time Warner ;)
 

~Candy~

Retired Administrator
Joined
Jan 27, 2001
Messages
103,706
Figures. Then my guess is that they have bugs they haven't worked out and I'd stick with 8.0 until they fix them.

I'd still call them back and cry and moan and see if you can at least get a free month or two out of them....it usually works ;)
 

Sweetb

Thread Starter
Joined
Jun 21, 2001
Messages
17
They know there is a bug yet they make you jump through all kinds hoops with support they know isn't going to help, then tell you it is a know issue. But I do appreciate yours, back to 8.0
 

~Candy~

Retired Administrator
Joined
Jan 27, 2001
Messages
103,706
Lol, I was just kidding on the known bugs.....they told you that?????......butt heads :(
 

Sweetb

Thread Starter
Joined
Jun 21, 2001
Messages
17
Yes, the telephone tech told me, and the online tech confirmed after I told him the info I got from the phone
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top