AOL Cable With Belkin 54G router

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

kat32972

Thread Starter
Joined
Jan 29, 2005
Messages
1
I have the Belkin Cable/DSL router to use with AOL Cable Broadband Gold so I can use my laptop wireless.

After trying for weeks to get it to recognise that it has the internet connected, I managed to do it earlier, but it says it does but doesn't seem to.

I asked it to update the firmware and said I had to check the WAN connection. The WAN light and possibly the light where I have connected the computer i.e. the no1 LAN port are supposed to be green lights but they're orange, but still says I'm connected.

Any ideas with how to help? COuld it be that I haven't got a wireless card set up yet?

Thanks in advance
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top