Apache on a hub

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

LucidParody

Thread Starter
Joined
Jun 11, 2003
Messages
56
Has anyone had any trouble running Apache2 on a WinXP system that connects to the interent using a hub?

It seems that I can see my webpage but no one else can...At first I thought it was a problem with zone alarm but apparently it doesn't work even when I turn it off.
 

LucidParody

Thread Starter
Joined
Jun 11, 2003
Messages
56
cable...i just want to use it to test out my pages before uploading them to my server.
 

IMM

Joined
Feb 1, 2002
Messages
3,257
What hub?
Sorry if I sound silly - but is it really a router, which is doing NAT?
Some modems are also routers - which modem make and model?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top