App opens very slow on homegroup network.

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

xpsolutions

Thread Starter
Joined
Dec 14, 2009
Messages
46
I have 3 computers networked as a homegroup in a small office. Avimark is a software that runs on all three computers. However on one computer, its very slow to open but when this same computer is moved to the second computer location, the Avimark software opens as normal.

Any idea why this is happening? How to resolve this?

Thanks in advance!.
 

plodr

Liz
Joined
Jun 27, 2014
Messages
23,668
Wifi?
If so, something could be interfering with the wifi at the "bad" location.
 

plodr

Liz
Joined
Jun 27, 2014
Messages
23,668
when this same computer is moved to the second computer location, the Avimark software opens as normal.
Then you have to look at what changed when you moved the troublesome computer to the new location.
Did you use a shorter cable? Did you change the cable? Did you connect to a different port on the router?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top