Aquos net HELP

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

iriegyrl

Thread Starter
Joined
Jan 15, 2011
Messages
4
We bought a Sharp TV with Aquos net, we have a Linksys router and a Linksys bridge.. when I connected it to the tv it said "the DNS has not been set" I followed each step carefully and the instruction booklet to the tv doent have any trouble shooting for the problem..Please help!
 

etaf

Wayne
Moderator
Joined
Oct 2, 2003
Messages
65,454
exact models of the linksys router and bridge
from a pc connected tothe network and working would you post an ipconfig /all and then also post back the internet settings on the TV


------------------------------------------------------------------------
{ipconfig /all}
If you cannot access the internet with this PC, then you will need to paste the results into something like notepad and then copy onto a machine that can access the internet and post results here
We would like to see the results from ipconfig /all post back the results here
-> Start
-> (XP - enter the following in the RUN box)
cmd /k ipconfig /all
-> (Vista or Windows 7 - enter the following in the Search box)
cmd /k ipconfig /all

A black box will appear on the screen -
rightclick in the box
select all
enter
control key + C key - to copy

then reply here and
control key + V to paste
------------------------------------------------------------------------
 

iriegyrl

Thread Starter
Joined
Jan 15, 2011
Messages
4
Thank you so much for your reply. The router model # is wrt54g ver 6 and the bridge is model # wet610n. I do not know the internet settings on the tv or what you mean by an ipconfig /all. If you can tell me how to find it and what ipconfig/all means I will try to find it, Thank you for your patience and your help.
 

etaf

Wayne
Moderator
Joined
Oct 2, 2003
Messages
65,454
do you have a PC connected to the network

and which bit of the following do you not understand

-> Start
-> (XP - enter the following in the RUN box)
cmd /k ipconfig /all
-> (Vista or Windows 7 - enter the following in the Search box)
cmd /k ipconfig /all

A black box will appear on the screen -
rightclick in the box
select all
enter
control key + C key - to copy

then reply here and
control key + V to paste
------------------------------------------------------------------------
 

iriegyrl

Thread Starter
Joined
Jan 15, 2011
Messages
4
yes I have a computer hooked up
Windows IP Configuration
Host Name . . . . . . . . . . . . : JimanGina-PC
Primary Dns Suffix . . . . . . . :
Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid
IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No
Ethernet adapter Local Area Connection:
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Marvell Yukon 88E8071 PCI-E Gigabit Ether
net Controller
Physical Address. . . . . . . . . : 00-22-68-63-69-C6
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::b199:4f3b:3f76:ace6%10(Preferred)
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.1.104(Preferred)
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Lease Obtained. . . . . . . . . . : Sunday, January 16, 2011 8:00:53 AM
Lease Expires . . . . . . . . . . : Monday, January 17, 2011 3:39:48 PM
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.1
DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 234889832
DHCPv6 Client DUID. . . . . . . . : 00-01-00-01-11-70-4C-49-00-22-68-63-69-C6
DNS Servers . . . . . . . . . . . : 156.154.119.11
156.154.129.11
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Enabled
Tunnel adapter Local Area Connection* 6:
Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : isatap.{AEAFE466-23C5-423D-9504-E4D76DB2E
BD9}
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
Tunnel adapter Local Area Connection* 7:
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface
Physical Address. . . . . . . . . : 02-00-54-55-4E-01
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
IPv6 Address. . . . . . . . . . . : 2001:0:4137:9e76:1c42:1015:3f57:fe97(Pref
erred)
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::1c42:1015:3f57:fe97%12(Preferred)
Default Gateway . . . . . . . . . : ::
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Disabled
C:\Users\Jim an Gina>r hooked up to the router and I have internet through my cable company.
 

etaf

Wayne
Moderator
Joined
Oct 2, 2003
Messages
65,454
on the TV can you set the internet connections manually - if so
choose
IP. . . . . . . . . . . : 192.168.1.250
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.1
DNS Servers . . . . . . . . . . . : 156.154.119.11
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top