1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

ati External Event Utility EXE Module stopped working

Discussion in 'All Other Software' started by Tracker 1, May 17, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Tracker 1

    Tracker 1 Thread Starter

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    1
    hi
    I have 2 problems which I think are related
    1/ "Ati External Event Utility EXE Module stopped working" appears every now and then
    2/ When I use Ulead VS 10 + to capture my video off my Sony Handycam I get the message "failed to biuld a preview graph" and doesn't capture DV footage off the Cam
    I am running Vista Business and I have downloaded patches & updates galore for the Video Card, ULead VS 10 and AMD
    I am out of ideas help!!
    thanks
    Tracker :(
     
  2. eddie5659

    eddie5659 Moderator Malware Specialist

    Joined:
    Mar 19, 2001
    Messages:
    33,381
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/574393

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice