ATI Radeon 9600 SE update drivers messed up

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Zimmith

Thread Starter
Joined
Jul 2, 2007
Messages
3
Hello there, i've tried everything I can think of for this problem but I have had no luck.

I have the card as described above. It was all working fine until I realised I had outdated drivers. So, I decided to update them. After it was all installed and computer rebooted however, the Catalyst Control Centre (CCC) said that it did not recognise the new drivers I had put in! Bear in mind that I have already tried installing a newer version of CCC and this doesn't work either.

Also, this is probably related to the problem so i'll say it. Whenever I try to start the game Oblivion, the following error message comes up:

"Failed to initialise renderer. NixAdapatorDesc::GetDeviceCaps() failed"

Any idea whether this is related, and if so, how do I fix it?

I hope this is enough information for you guys. Thanks for your help.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top