1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

attachments send with tables/green/red error marks

Discussion in 'Windows XP' started by Pavilion user, Jul 25, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Pavilion user

    Pavilion user Thread Starter

    Joined:
    Jul 24, 2006
    Messages:
    6
    Using Windows XP/lap top Pavilion dv5129us...when I send an attachment compiled from MS Word the tables and grids show to the recipient...also the red and green sqiggly error lines show(I cannot select remove tables, it's grayed under tools)....the file/coomand/attachment(to send) option says (*) all, something like that...is that what's causing it to send with tables, etc? ...How do I send as a clear/ready-to-read attachment/ copy? Also, my log in/password pops up at about every 5 seconds when using Outlook...how do I get that to stop popping up?
    Sincerely,
    Pavilion user
     
  2. ~Candy~

    ~Candy~ Retired Administrator

    Joined:
    Jan 27, 2001
    Messages:
    103,706
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/486147

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice