Audio card trouble

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

webzter

Thread Starter
Joined
May 4, 2003
Messages
777
I installed a new audio card. The card wasnt recognized at first. I later used the drivers included, installed them and the card worked. The card still works. The problem is every time I start the pc up it's sayign new hardware found and cant find the drivers for the card. Again the card does work, i tested it, but each time i start the pc its does hardware config changes an searches for drivers not finding them after I used the drivers included.

Any help or ideas would be greatly appreciated.
Thank you
 
Joined
May 24, 2001
Messages
1,824
Uninstall the drivers ,and also remove it from device manager. remove the card and try a different pci slot,boot up and install the drivers, see if that works.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top