1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Audio device not present ?

Discussion in 'Hardware' started by t0by41, Apr 24, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. t0by41

    t0by41 Thread Starter

    Joined:
    Nov 7, 2007
    Messages:
    60
    I know, this thread comes up all the time, but I've tried published responses, to no avail.
    I've a MSI MS-7005 Mainboard, and have downloaded the drivers from their web site. When I had this problem before, I've downloaded Realtek AC97, and it worked as my audio device. I've done the same now, to no avail. I've checked my hardware profile but have just the current one, no options. There are no default devices indicated. My video is working OK. It's only my sound.
    What am I missing ?
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/706685

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice