Audio not working.

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Dariaze

Thread Starter
Joined
Dec 30, 2003
Messages
76
Alright I've been doing tons of things to get sound and nothing has worked, so I put my old PC speakers on this computer and it WAS working!, I was hearing sound and everthing was going ok so I tried plugging the speakers into my soundcard and it wasnt making sound so I plugged it back into the mobo and now the speakers are not making any sound!

I dont understand this one bit, how can my speakers work and then, just by taking it out for less then ten seconds and putting it back in the speakers stop working. What would cause this?
 
Joined
Mar 8, 2004
Messages
7,794
Hi

Maybe you can explain things again. Did the sound ever work on the problem computer? The old speakers worked when you tried them. Tried them where? I guess you have onboard sound and a sound card?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top