Audio Stops and Won't Usually Re-Start

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Anchoret

Thread Starter
Joined
Jan 19, 2006
Messages
310
This is absolutely driving me CrAzY!

I'm attempting to use Youtube, and whenever I adjust any setting, even just starting and stopping the video, the audio drops out and usually won't come back. I can reload or switch positions in the audio track or some other fiddling with it and it will sometimes restore the sound, but this is not reliable. At some point, it will just die and not come back until I reboot.

If I just don't touch the video, audio will go indefinitely on Autoplay, but try to move ahead, or start and stop muting or whatever and it kills the audio.

Is this attributable to some conflict with the audio settings...or what?

Many thanks for setting me straight on this!

Computer: MSI MS-7693
CPU: AMD FX-4350 (Piledriver/Vishera, OR-C0 (Orochi))
4200 MHz (21.00x200.0) @ 1399 MHz (7.00x200.0)
Motherboard: MSI 970 GAMING (MS-7693)
Chipset: AMD 970 (RX980) + SB920/SB950
Memory: 8192 MBytes @ 933 MHz, 10-11-10-30
- 8192 MB PC14900 DDR3 SDRAM - Kingston KHX1866C10D3/8G
Graphics: EVGA e-GeForce 8400 GS
NVIDIA GeForce 8400 GS, 512 MB DDR3 SDRAM
Drive: ST1000DM003-1ER162, 976.8 GB, Serial ATA 6Gb/s @ 6Gb/s
Drive: ASUS DRW-24F1ST c, DVD+R DL
Sound: ATI/AMD SB800/Hudson-1 - High Definition Audio Controller
Sound: NVIDIA GT218 - High Definition Audio Controller
Network: Killer e2200 PCI-E Gigabit Ethernet Controller
OS: Microsoft Windows 7 Home Premium (x64) Build 7601
 

managed

Allan
Trusted Advisor
Spam Fighter
Joined
May 24, 2003
Messages
14,232
What browser are you using for YouTube ?
 

managed

Allan
Trusted Advisor
Spam Fighter
Joined
May 24, 2003
Messages
14,232
I would try YouTube with another browser as a test, see if it works properly then.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top