1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

AUto Complete

Discussion in 'Windows XP' started by lschul, Mar 1, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. lschul

    lschul Thread Starter

    Joined:
    Oct 29, 2001
    Messages:
    2,023
    How do you clean up autocomplete? I have it set and I like using it, it just seems to be getting junked up.
     
  2. EvileYe

    EvileYe

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    1,281
    In XP, open a browser window and click tools/internet options/content/auto complete/clear forms

    :EDIT: Will need to reboot for it to take effect.
     
  3. ~Candy~

    ~Candy~ Retired Administrator

    Joined:
    Jan 27, 2001
    Messages:
    103,706
  4. Melodi

    Melodi

    Joined:
    Dec 19, 2003
    Messages:
    1,314
    On an IE page go to tools to internet options and then to content and near the bottom is the option for autocomplete, click that and it will give you some options to clean it up
     
  5. Melodi

    Melodi

    Joined:
    Dec 19, 2003
    Messages:
    1,314
    I guess I was a little late!!
     
  6. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/208037

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice