autodisk (not responding)

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

cwilmot

Thread Starter
Joined
Apr 21, 2001
Messages
676
Frequently, on bootup, only 2 icons will appear in my SysTray: Volume and MS Inf. Svc. Ctrl-Alt-Del will show that only 3 programs have loaded and that Autodisk (not responding) . The ony alternative is to turn off the computer and reboot. I have a DELL 1.5 ghz, 256 mb RAM and my OS is Win ME. This is a fairly recent development in the last month or so.
 
Joined
Feb 28, 2001
Messages
11,584
Chuck
This is just a stab in the dark. I know you said autodisk but could it be autodesk? If it is autodesk do you have a program like autocad or auto cad lite that may be starting within your startup group and having a conflict? If so go into MSconfig and uncheck the auto cad program startup and see if that stops the error.
If it is indeed autodisk then maybe someone else has an idea.
Dave
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top