Autorun not working / Explorer not updating CDROM drives

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Akito

Thread Starter
Joined
May 23, 2003
Messages
931
Ok, it was working FINE without problems - autorun would work, and explorer would notice the new cd placed in the drive. However, lately, when I place a new cd in either of my 2 cd drives, windows xp fails to load the volume name for either of the drives. I have to go into the cd and find the setup program, I can't even right click > autorun. It remembers the right-click menu settings and volume name for the previous cd, but will never update it for any new cds.
 

Akito

Thread Starter
Joined
May 23, 2003
Messages
931
Sweet! It worked! THANK YOU!

Now I just need to figure out how to fix the problem where my computer reboots when I mount an image over a network..
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top