AVG free 8.0 issue

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

drumaniac

Thread Starter
Joined
Oct 10, 2008
Messages
1
After about 2 months of using AVG 8.0 free it suddenly stopped scanning automatically, and then a day or 2 later stopped updating the definitions automatically. I now have to launch both these manually. Is this built into the free version, or do I have a glitch in mine?
 

telecom69

Gone but never forgotten
Joined
Oct 12, 2001
Messages
9,807
I think its just a glitch in the program, there have been several problems of late especially in the update manager,but its always sorted itself out,usually by the next day,the program itself has continued to run ok,have no fears its just temporary ....what I have done is to right click on the icon in notification tray and opened the user interface then right clicked on update manager and clicked ignore component state,and just updated manually ....as said the program itself works normally,just update manager having a few bad days ......
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top