1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

avg pro?

Discussion in 'All Other Software' started by leee, Oct 7, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. leee

    leee Thread Starter

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    10
    i keep getting this message halfway through instalation of avg
    pro.....

    Local machine: installation failed
    Installation:
    Error: Action failed for file avg7rsw.sys: changing service config....
    The specified service has been marked for deletion. (1072)

    i know I've deleted something i shouldn,t have.Ive tried recovery
    I've tried uninstall/reinstall but still keep getting the same
    message.I've got the right serial-it starts installing fine. then it
    does a rollback and the error message pops up.ill see if i get
    any advice then try a restore.
     
  2. moebius

    moebius

    Joined:
    Oct 7, 2003
    Messages:
    1,741
    what operatin system r u usin?
     
  3. leee

    leee Thread Starter

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    10
    sorry-windows xp pro-if thats any good to you
     
  4. dvk01

    dvk01 Moderator Malware Specialist

    Joined:
    Dec 14, 2002
    Messages:
    56,192
    First Name:
    Derek
    If you are updating from AVG 6 to AVg 7 then uninstall 6 first, reboot & try
     
  5. moebius

    moebius

    Joined:
    Oct 7, 2003
    Messages:
    1,741
    if youve done this before ONLY IF YOUVE DONE THIS BEFORE, KNOW HOW TO GO ABOUT IT, KNOW WHAT IS click run, enter regedit
    search for any keys related to avg,, and delete em. and, remember to bakup the reistry first. then and only THEN press alt-ctrl-del, click on processes, and end all processes related to avg. then, try installing. i had the exact same problem with pc-cillin 2003. did this is and worked fine...

    NOTE: I TAKE NO RESPONSIBILITY FOR ANY DAMAGES - blah blah
     
  6. leee

    leee Thread Starter

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    10
    followed your advice,it found some.

    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Enum\Root\LEGACY_AVG7CORE

    it worked thank you.


    (y) :)
     
  7. feathers2069

    feathers2069

    Joined:
    Oct 10, 2003
    Messages:
    147
    I downloaded a AVG virus protection and I put it on my other computer for days it was working and then now when I turn it on it gives me a error PXE-M04 initizing network device using interrupt 18h....
    also is there a way i can look into the registery for this?
    I can not boot up in windows but i can get to a c:
    ..thanks
     
  8. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/170205

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice