.avi problem with audio and video

How useful was the answer?

  • Excellent

    Votes: 0 0.0%
  • Good / It worked

    Votes: 0 0.0%
  • Poor

    Votes: 0 0.0%
  • No opinion

    Votes: 0 0.0%

  • Total voters
    0
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

beemer8788

Thread Starter
Joined
Apr 22, 2010
Messages
2
A few weeks ago, everything was working great.

When I play any .avi file now, the video will fast-forward a few seconds and wait for the audio to catch up, then when it catches up, the video will unpause and fast-foward a few seconds and repeat this process.

My .mkv files are unharmed by this, and I use DivX to play .mkv. When I used the DivX player to open the .avi files, the same problem occured.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top