AVI Problems

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

NICO420

Thread Starter
Joined
Sep 13, 2003
Messages
1
Whenever i try to play an AVI file it will play for 10 or 15 seconds then i get a message saying " Uknow error occured" and i have to restart my computer. this happen nomatter what software i use to play file and with every single avi file i have. I have tried virus scans and new codecs-neitheir worked. all other files play porperly. PLEASE HELP ME!!!!!!! i dont want to have to convert all my files
 
Joined
Sep 13, 2003
Messages
3
Have u used DivX to play your AVI files?
If so u might want to scan your computer for any worm's, viruses or spyware u can use this to scan for those i have used it and it worked to fix alot of my problem so try this the software is called Spybot Seach & Destroy
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top