.avi problems

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

astrella_87

Thread Starter
Joined
Jul 5, 2003
Messages
37
Hello
I'm trying to burn an .avi file onto dvd, but the computer that the .avi file works on doesn't have a dvd burner.
When I try to even play the file on the other computer, it says something about not being able to play both the video on audio of the file, or there is no video stream, it only plays with Divx and only plays the audio in things like Windows media player. No .avi file works and they say the same thing.

I try to burn it with NeroVision express, like I did another .avi file before that worked, but it says there is no video. It does the same with WinAvi. When I bring the file to the other computer, it coverts fine and plays on everything.

Does anyone know how I can get it to recognise the file?

Thanks.
 
Joined
Nov 13, 2004
Messages
380
This might be codec corruption. Download Klite Codec Pack, and install it. Its got all the new divx, xvid, dvd, audio codecs for playing video/audio files. It has also player included called Media Player Classic that can play almost any video once the codecs are properly installed.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top