bad graphics

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

plmcrz2904

Thread Starter
Joined
Dec 29, 2002
Messages
10
reformated c: drive reinstalled windows 98 now everything is fuzzy and the sound card won't install. any one have any ideas. on how to fix this i'm running a compaq presario with a proview low radiation monitor. please help,i'm ready to throw this thing out the ==== window and use it for a paper weight.
thanx plmcrz2904:mad: :mad:
 

Byteman

Gone but Never Forgotten
Joined
Jan 24, 2002
Messages
17,742
Hiya----Did you use the Restore CDs from Compaq?
 
Joined
Jul 3, 1999
Messages
11,943
First Name
Bryan
You need to go <a href=http://www29.compaq.com/falco/sp_list.asp?cat=Desktops&fam=Presario> here <a/> and download the service packs for your video and sound card. Once they're downloaded, execute them to install the drivers. You'll be fine after that.

If you need help locating them, post the Make, Model Number and Serial number from the back of your Presario.
 
Joined
Jul 3, 1999
Messages
11,943
First Name
Bryan
Your welcome, glad to hear your ok now ......
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top