Bad Image message

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

etani

Thread Starter
Joined
May 2, 2009
Messages
2
I installed more RAM to my computer, checked through my mother's IT guy plus the guys from the computer store I purchased my computer from so the RAM is right for my computer, and when I started my computer I get this message for every program that opens. Doesn't matter what I'm opening, from MSN to the Device Manager.

I tried to open my device manager to get this message.

"mmc.exe - Bad Image"
C:\Windows\system32\avgrsstx.dll is either not designed to run on Windows or it contains an error. Try installing the program again using the original installation media or contact your system administrator or the software vendor for support.


Now, If I hit OK with the message it allows that program to open but if I leave it up the program refuses to open.
I checked my device manager and it has no issues plus I have no updates available.

Please help me!
 

daz1

Banned
Joined
Nov 4, 2006
Messages
2,664
assume you have avg installed if so download new installer save it then uninstall avg re boot reinstall it
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top