Bad_Pool_Caller

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

mahk

Thread Starter
Joined
Oct 10, 2008
Messages
2
I finally made the leap to vista. Since then I have had multiple BSODs all being bad_pool_caller. I reformatted and was extra mindful of what I installed this round, and all seemed well until I got the first 2 days after. I have gotten less in the same ammount of time since I reformatted.

I also had a suspiscion that it could be my AV so I switched (kaspersky to avast).

I tried to run the windebugger but am unable to get symbols working, so I uploaded my DMP files in the hopes someone would help here.

==========================================
Happened as I clicked a link from windows live messenger.
0x000000c2 (0x0000000000000007, 0x000000000000110B, 0x0000000004600, 0xFFFFFA80075778A0)

Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.0.6001.2.1.0.768.3
Locale ID: 1033

Additional information about the problem:
BCCode: c2
BCP1: 0000000000000007
BCP2: 000000000000110B
BCP3: 0000000004600000
BCP4: FFFFFA8007D2C010
OS Version: 6_0_6001
Service Pack: 1_0
Product: 768_1


==================================================================
Happened as I was tabbing between 2 clients of World of Warcraft.
0x000000c2 (0x000000000000007, 0x000000000000110B, 0x00000000042d0003, 0xFFFFFA8008620890)

Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.0.6001.2.1.0.768.3
Locale ID: 1033

Additional information about the problem:
BCCode: c2
BCP1: 0000000000000007
BCP2: 000000000000110B
BCP3: 00000000042D0003
BCP4: FFFFFA8008620890
OS Version: 6_0_6001
Service Pack: 1_0
Product: 768_1


======================================================
 

Attachments

Joined
Aug 19, 2007
Messages
139
Try updating the driver for your NIC, i.e. Rtlh64.sys. It's implicated in both crashes.
 

mahk

Thread Starter
Joined
Oct 10, 2008
Messages
2
Thanks for the help guys, after looking around I found this in a review of the motherboard:

Cons: Beware of the drivers supplied on the Biostar website. The NIC driver is for the PCI-E version. System crashed when playing online until I figured out the problem. Now it work fine.

I am having trouble finding a driver on realteks site. My motherboards manuals says:
Code:
LAN: Realtek RTL 8110SC / 8100C (optional)
       10 / 100mb/s / 1Gb/s auto negotiation (Gigabit bandwidth is for RTL 8110SC only)
       Half / Full duplex capability

(I'm running vista home premium 64 bit)

I uploaded the DMP from my third crash.
 

Attachments

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top