BAD_POOL_HEADER after forced shutdown

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

nigelbarham

Thread Starter
Joined
Jul 9, 2007
Messages
1
Hello,

There are two users (Paul and Nigel) on my laptop (IBM R40 w/ 1 GB RAM), and ever since Paul shut down without logging me (Nigel) out, I have been experiencing major problems. I was able to solve a lot of these problems when I discovered in the Task Manager that spoolsv.exe (system file) was using up as much CPU as it could (totally slowing down the computer), and then ran the Windows Resource Kit's spooler function to clean it up.

However, strange problems (eg, computer freezes, and I recently got the BAD_POOL_HEADER blue screen error) persist, and I am at a loss as to what to do.

Can anyone help?

Thanks,

Nigel
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top