Bagle Hx- cant boot in safe mode

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

kingroofing

Thread Starter
Joined
Sep 3, 2001
Messages
23
Please be patient. Im a computer dummy. i have trend micro virus protection. For some reason(probably a virus) when my antivirus updates and asks me to reboot, after restarting it just does the same process again and again- like it never downloaded.

Today , I ran a free panda activescan and it found Bagle Hx. I didnt finish the scan. I disabled system restore and was going to try and reboot in safe mode. It does not let me. It gives me the option and just keeps going back to the option. When I click on msconfig and go into boot ini to check all boot paths, it says its not connected with an operating system.

I started realizing that I may have a virus because my machine keeps cutting off on its own. Can anyone help a computer illiterate gal get things going again?

thanks
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top