battlefield 2142 doesnt work

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

snipermog

Thread Starter
Joined
Nov 5, 2007
Messages
8
i place the CD in, splash window comes in, i click install, that shield thing loads up then, the screen blinked, CD stopped going bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzt. i followed whats inside the booklet, disable backround programs except taskmr.exe and explorer.exe, disable crash guards, etc etc etc and it wont work. Well thats over with ill just wait for a reply. ty

i have NVIDIA GeForce Go 7300, DirectX version 9.0c, and someother stuff im too lazy to type,

ill search some of these same topics ill be back soon :D
 
Joined
Apr 9, 2007
Messages
2,091
Well you can't be lazy to type, you need to tell the whole system you have so we can help you.
 

snipermog

Thread Starter
Joined
Nov 5, 2007
Messages
8
ok then i have free time so ill do this quick

Operating System Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 (Build 2600) Pass Windows XP

System Memory 1023.4 Pass 512.0

Processor Speed 1596.0 Warning 1700 Mhz (1.7 GHz)

DirectX Version 9.0c Pass 9.0c

Display Device NVIDIA GeForce Go 7300 Unknown Compatibility

Display Memory 256.0 Pass 128.0

Display Driver 6.14.10.8429 Unknown Compatibility

Sound Device SigmaTel Audio Pass

Sound Driver 1.0.4995.1 nd446 cp1 Unknown Compatibility

this is from the easyinfo thing from battlefield2142 installment. ok then tty people L.
 

snipermog

Thread Starter
Joined
Nov 5, 2007
Messages
8
i think, i just press the install button, the picture of that walking tank, then nothing happens after that so, yes
 
Joined
Nov 7, 2007
Messages
8
I have the same problem.....just gave up and bought ArmA...neat game.....want to get Call of Duty 4....that should be a great fps
 

snipermog

Thread Starter
Joined
Nov 5, 2007
Messages
8
(y) yea i want call of duty 4 but i want call of duty big red one, CoD3, CoD roads to victory....

anyhoo im still not giving up on BF2142
 
Joined
Sep 11, 2007
Messages
7
sniper mog-
okay wat you need to do is to find out if your computer is good enough to run 2142 by searching for a site that tells you if your comp is good enough for any game i dont no the exact site but it dose exsist. sorry if not very helpful
 

snipermog

Thread Starter
Joined
Nov 5, 2007
Messages
8
CPU Speed
Recommended: 3 GHz
You Have: 1.60 GHz Performance Rated at 2.75 GHz fail

System RAM
Recommended: 1.5 GB
You Have: 1022.4 MB fail thats it? 0.o i have 9.54GB whaa

thx
 
Joined
Jun 8, 2007
Messages
2,088
if he can get it to install first tho!!!

its not even installing is it if im not mistaken?
 

snipermog

Thread Starter
Joined
Nov 5, 2007
Messages
8
yes i still have to install it :cool: thats still my problem like the past posts
 
Joined
Jun 8, 2007
Messages
2,088
well to me it sounds like a hardware fault...first thing i would try is a different dvd drive....either run the game in sumone elses comp or get urself a new dvd rom drive..ther not too expensive
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top