1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Belkin and Speedtouch Forwarding

Discussion in 'Networking' started by Jarno, Jul 30, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. Jarno

    Jarno Thread Starter

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    4
    Good day people of Tech Guy forums.

    First of all, thanks for reading this thread and taking it seriously. It is very much appreciated.
    I have never been able to forward my ports correctly, It is so frustrating.
    I own two routers:

    Belkin F5D9230-4 v5000 (accessed by 192.168.2.1)
    THOMSON SpeedTouch 780 (accessed by speedtouch.lan)

    I dont know what is wrong, but I am sure that i'm setting the right ports but when I check on sites like canyouseemee.org, it never says my port is open.
    I have tried almost anything, some people say i'm forwarding wrong, some people say that it is a problem with IP adresses.
    Im stuck on this one.

    Also, I own an Xbox 360 and Xbox Live.
    I play Modern Warfare 2 alot, but cant seem to set my NAT settings to OPEN.
    This is also because of the port forwarding that I cant do.

    If someone could help me, that would be awesome.

    Thanks in advance,
    Jarno.
     
  2. daz1

    daz1 Banned

    Joined:
    Nov 4, 2006
    Messages:
    2,664
  3. Jarno

    Jarno Thread Starter

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    4
    I have tried that a 100 times, I just couldnt find the right explanation. I just dont get it.
     
  4. daz1

    daz1 Banned

    Joined:
    Nov 4, 2006
    Messages:
    2,664
  5. Jarno

    Jarno Thread Starter

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    4
  6. daz1

    daz1 Banned

    Joined:
    Nov 4, 2006
    Messages:
    2,664
  7. TerryNet

    TerryNet Moderator

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Messages:
    77,194
    First Name:
    Terry
    I can think of 3 ways. Which way are you trying, or is there another way I've overlooked?

    a. port-forward on both routers;
    b. put the Belkin in the Speedtouch's DMZ and port forward on the Belkin;
    c. use the Belkin as an ethernet switch and wireless access point and port-forward on the Speedtouch.
     
  8. Jarno

    Jarno Thread Starter

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    4
    I forwarded the ports in the Belkin router as well as in my SpeedTouch router. I do have DMZ activated, just to be sure. Now canyouseeme says; no route to host. What can I do?
     
  9. TerryNet

    TerryNet Moderator

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Messages:
    77,194
    First Name:
    Terry
    Possibly a firewall on the computer?
     
  10. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Similar Threads - Belkin Speedtouch Forwarding
  1. wr7777
    Replies:
    20
    Views:
    872
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/939528

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice