1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Belkin N1 and WoW please help.

Discussion in 'Games' started by Chaos931, Oct 1, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. Chaos931

    Chaos931 Thread Starter

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    9
    Hey guys. I got Belkin N1 1 month ago. It was a god send. It was £120!
    I got 40-70ms on WoW constantly. It was heaven. Expect after that month.. Im getting horrible.. horrible latency. Up to 1k. What the hell happened? I want my old good modem back. Help please.
     
  2. Chaos931

    Chaos931 Thread Starter

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    9
    /BUMP.
    Please, someone Im desprate. It was all going so well.
     
  3. thenightfox

    thenightfox

    Joined:
    Oct 2, 2008
    Messages:
    1
    Being that its a wireless router, are you ensuring that it is secured? This sounds like you may have unsolicited users connecting and using your bandwidth which would result in high latency.

    If not, are you indeed running it wireless to your computer? Has anything changed in the last month in terms of the location of the computer or router that could have affected the connection quality?

    Lastly you could try deleting the 'WTF' folder for Warcraft. It caches all your user settings and could corrupt. You can do a search for it and move it to your desktop and see if that helps your performance.
     
  4. Chaos931

    Chaos931 Thread Starter

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    9
    I havea lan cable connected to my pc. Ive deleted my WTF. Still the same. Nothing;s changed :/
     
  5. Chaos931

    Chaos931 Thread Starter

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    9
    Im stuck now..
     
  6. Chaos931

    Chaos931 Thread Starter

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    9
    Dudes... what the hell is this WAN Connection f5d86134... this isnt mine..

    uhm.... :/ *cry*
     
  7. Chaos931

    Chaos931 Thread Starter

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    9
    Ok something isnt right.
     
  8. Chaos931

    Chaos931 Thread Starter

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    9
    Damnit! why is it screwing up! where the hell did the constant 40-70 ping go?? -.-
     
  9. Chaos931

    Chaos931 Thread Starter

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    9
    Would the low fan speed put on high make any diffrence.. I dont know why its acting up.. at all.
     
  10. vParadius

    vParadius

    Joined:
    Oct 3, 2008
    Messages:
    3
    Yeah I'm pretty sure you have others mooching off your sexy Internet. If I were you I'd just put some security options onto it and see what happens.

    By the way.....don't post two...three.....four.....seven times in a row xD
     
  11. Chaos931

    Chaos931 Thread Starter

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    9
    Yeah sorry.. but dude.. we have a password :/
     
  12. vParadius

    vParadius

    Joined:
    Oct 3, 2008
    Messages:
    3
    Hm. Well, in that case, try to investigate and see if you can figure out who that other person is. If not, change the password, I guess.
     
  13. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/755208

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice