1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Belkin N300 Router operates when wireless radio disabled

Discussion in 'Networking' started by therocknz, Sep 2, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. therocknz

    therocknz Thread Starter

    Joined:
    Sep 2, 2015
    Messages:
    3
    My Belkin N300 Router appears to still operate when wireless radio disabled.
    It appears to log on and off.
    It is connected to an ADSL service and I am using Windows 10.

    The log reads as follows:-

    09/03/2015 09:43:57 IP:192.168.2.3 ARP failed, IP recycled to free pool
    09/03/2015 09:39:12 Can't find NTP time.
    09/03/2015 09:38:49 192.168.2.46 login success
    09/03/2015 09:34:28 sending ACK to 192.168.2.46
    09/03/2015 09:34:27 sending OFFER to 192.168.2.46
    09/03/2015 09:07:06 sending ACK to 192.168.2.44
    09/03/2015 08:30:30 sending ACK to 192.168.2.44
    09/03/2015 08:30:29 sending ACK to 192.168.2.44
    09/03/2015 07:39:33 Can't find NTP time.
    09/03/2015 07:39:03 Can't find NTP time.
    09/03/2015 07:38:33 Can't find NTP time.
    09/03/2015 07:38:03 Can't find NTP time.
    09/03/2015 07:37:33 Can't find NTP time.
    09/03/2015 07:37:03 Can't find NTP time.
    09/03/2015 07:36:33 Can't find NTP time.
    09/03/2015 07:36:03 Can't find NTP time.
    09/03/2015 07:35:33 Can't find NTP time.
    09/03/2015 07:35:03 Can't find NTP time.
    09/03/2015 05:28:59 If(ATM1) PPP connection ok !
    09/03/2015 05:28:58 ATM1 get IP:101.98.186.3
    09/03/2015 05:28:58 Username and Password: OK
    09/03/2015 05:28:54 ATM1 start PPP
    09/03/2015 05:28:54 ADSL Media Up !
    09/03/2015 05:28:28 ATM1 stop PPP
    09/03/2015 05:28:28 ADSL Media Down !
    09/03/2015 05:21:38 If(ATM1) PPP connection ok !
    09/03/2015 05:21:37 ATM1 get IP:101.98.186.3
    09/03/2015 05:21:37 Username and Password: OK
    09/03/2015 05:21:33 ATM1 start PPP
    09/03/2015 05:21:33 ADSL Media Up !
    09/03/2015 05:21:01 ATM1 stop PPP
    09/03/2015 05:21:00 ADSL Media Down !
    09/03/2015 04:20:33 If(ATM1) PPP connection ok !
    09/03/2015 04:20:32 ATM1 get IP:101.98.186.3
    09/03/2015 04:20:32 Username and Password: OK
    09/03/2015 04:20:25 ATM1 start PPP
    09/03/2015 04:20:25 ADSL Media Up !
    09/03/2015 04:19:59 ATM1 stop PPP
    09/03/2015 04:19:59 ADSL Media Down !
    09/03/2015 04:15:50 If(ATM1) PPP connection ok !
    09/03/2015 04:15:49 ATM1 get IP:101.98.186.3
    09/03/2015 04:15:49 Username and Password: OK
    09/03/2015 04:15:43 ATM1 start PPP
    09/03/2015 04:15:43 ADSL Media Up !
    09/03/2015 04:15:16 ATM1 stop PPP
    09/03/2015 04:15:16 ADSL Media Down !
    09/03/2015 02:28:50 If(ATM1) PPP connection ok !
    09/03/2015 02:28:49 ATM1 get IP:101.98.186.3
    09/03/2015 02:28:49 Username and Password: OK
    09/03/2015 02:28:48 ATM1 start PPP
    09/03/2015 02:28:48 If(ATM1) PPP fail : Peer terminate
    09/03/2015 02:28:22 ATM1 start PPP

    It is set to close the wireless radio down at 10:30pm and open it back up at 6:00am.

    What I want to know is what the various entries mean and if I have been hacked in some way.
     
  2. CleaverX

    CleaverX

    Joined:
    Sep 27, 2012
    Messages:
    1,323
    Can't you wait until 10:45 pm, then refresh the available networks list from your device and see if your router is still broadcasting?
     
    therocknz likes this.
  3. therocknz

    therocknz Thread Starter

    Joined:
    Sep 2, 2015
    Messages:
    3
    I will do that but the range extender light is still blue indicating that it is connected to the Router signal.
     
  4. therocknz

    therocknz Thread Starter

    Joined:
    Sep 2, 2015
    Messages:
    3
    Last night at 10:45pm the Router range extender light was still Blue and and I was able to connect to the Internet from a wireless connection so the network had not shut down as I had set it to do.

    This morning I reloaded the Firmware ensuring that it was the latest version (same as before) and then looked at the security log. I noticed that their was one message continually showing that showed up after logging on and that was "Can't find NTP time" so I changed one of my Time servers. That has reduced this message from 2x per log on to 1x per log on. For some reason the 2 time servers I was using appear to have stopped working.

    I will check again tonight after the set 10:30pm network close down and see what happens.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1155138

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice