Belkin Powerline adapeters not working with new Netgear router

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

TonyM15

Thread Starter
Joined
Jan 2, 2013
Messages
1
Hi. Just finally updated my ancient belkin modem to a Netgear D3600WiFi modem router which works really well. However. I have a old G5 Mac without wireless so have always connected through my old belkin modem with Powerline adapters over my house wiring circuit:confused. Unfortunately the powerline adapters no longer work although both lights are flickering on the units. Netgear say they should work. Any suggestions?:confused:
 

etaf

Wayne
Moderator
Joined
Oct 2, 2003
Messages
65,454
have you reset them at all ?

lets see an ifconfig from the mac

and from a working device like a PC - do you have a PC laptop at all ?
have you tried another device on the power line ?

have you checked the cable (s)
so connect a PC to the cable that is connected to the first powerline adapter and see if that works
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top