1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

BFE wont turn on

Discussion in 'All Other Software' started by razzi, Jun 23, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. razzi

    razzi Thread Starter

    Joined:
    Jun 23, 2012
    Messages:
    3
    :mad: i have been without internet for 4 months because BFE (base filtering engine) wont turn on, after visiting many sites and posts,i got to this point:
    ive been working through services

    all errors been solved but error 1059(circular service dependency was specified):confused:
    error 1059 effecting
    #1BFE------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
    #2Windows firewall properties--------------------------------------------------------------- attempted to start using NT service\bfe
    #3IPsec policy agent properties----------------------------------------------------------------| | | |
    #4routing and remote access properties--------------------------------------------------------| | |
    #5internet connection sharing properties--------------------------------------------------------------| |
    #6IKE and AuthIP IPsec Keying modules properties:eek:------------------------------------------|

    so could you please help,thanks (y)(y):D:D:D:D:D:D:D:D:D
     
  2. Frank4d

    Frank4d Trusted Advisor

    Joined:
    Sep 10, 2006
    Messages:
    9,126
    The error means BFE depends on another service to be running before it can start, and that service depends on BFE to be running before it can start.

    If you look at properties for BFE, and click the Dependencies tab, it should show Remote Procedure Call (RPC). Under Remote Procedure Call it should show DCOM Service Process Launcher, and RPC Endpoint Mapper.

    There should not be any other dependencies. Let us know if you see something different.
     
  3. razzi

    razzi Thread Starter

    Joined:
    Jun 23, 2012
    Messages:
    3
    i see that there is no RPC Endpintmapper,every thing else is there
     
  4. razzi

    razzi Thread Starter

    Joined:
    Jun 23, 2012
    Messages:
    3
    ive also noticed remote procedure call says it acts as the end point mapper
     
  5. ssye894

    ssye894

    Joined:
    Jul 5, 2012
    Messages:
    7
  6. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1058270