BIG problem with webcam

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

kristieanna

Thread Starter
Joined
May 3, 2004
Messages
31
i am running windows me

i bought the logitech webcam for messenger yesterday. it installed fine and dandy with no problems and my computer rebooted to make the changes. so at this point everything is working fine and i am watching myself on cam...

if i restart my computer after that...some message comes up about my computer has detected new hardware and i should restart to my computer..it gives me the option yes or no.

the first time, i clicked yes and after it restarted, i got all these error messages and the one that kept coming up was explorer has caused an error. and something was preventing me from connecting to the internet. the only thing i could do was uninstall the cam and system restore my computer to an earlier date.

so i tried the whole thing again and when the option came up again about restarting my computer to install the new hardware, i clicked no instead... the same thing happened.

i could really use some help :(
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top