Bios missing options

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

xXComputerGuyXx

Thread Starter
Joined
Apr 26, 2017
Messages
29
I am running...
Sony vaio (pcg71913l)
Windows 10
Intel i7 2720qm
8gb ram
1TB
Bios: INSYDE R0200Z9

This happened before i even upgraded my processor or even my ram, its missing options like uefi/legacy mode, and other type of stuff. I have the latest version of the bios, and i even tried resetting it by taking out the battery from the mother board, although it didnt work. It would be great if someone can help me out. If you need pictures, dont hesitate. Thanks in advance! [emoji1]

Sent from my SM-G360P using Tapatalk
 

Triple6

Moderator
Joined
Dec 26, 2002
Messages
52,930
First Name
Rob
Closing thread that is not related to Software Development and is also a duplicate, duplicate threads are not permitted. Your other thread has been moved from the Windows 10 section to the Hardware section.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top