Bios nor OS are loading

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

UGHnotWorking

Thread Starter
Joined
Aug 9, 2018
Messages
1
Hello. First time here. This support group looks great.

Problem:
When I power up the computer I only get the screen "please press DEL or F2 to enter bios setting."
If I press either one it goes nowhere. No activity from any disc on computer.
My boot disc is a ssd.
I ran a new defrag software. If that improperly defragged the ssd, could it have caused the issue?
If I try my win10 disc in the DVD nothing happens.
Only the power light is on. No activity whatsoever.
I found other similar threads and tried their solutions, but still no joy.

Can you help?
 

DaveA

David
Trusted Advisor
Spam Fighter
Joined
Nov 16, 1999
Messages
17,193
ran a new defrag software
SSD drives should not be defragged by a third party program, the built in Windows defragger is all that is needed.
These third party defragger programs have been known to not work well on SSD drives.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top