BIOS not fully ACPI Compliant... WOW !!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

rok7751

Thread Starter
Joined
Oct 22, 2005
Messages
31
Sony desktop pentII 350mhz win 2000.. suddenly boot sequence stops just as "starting windows 2000 prof." windows appears and i get a blue text window stating that "bios is not fully ACPI compliant" update bios etc or else "turn off ACPI Mode" i find no info on sony support site re: motherboard mfg / bios info etc.
i do find only a number "DR736" in lge letters on the board -no name..the only thing i see on bootup screen....(first line) "copyright 1985-1998 Phoenix Technologies Ltd.
(2nd line) Copyright 1998 by Sony Electronics - this is followed by cpu / ram / cache/ etc. no reference to the bios !!
Belarc Advisor report shows " MOB..Wailea A03" and "BIOS..Sony 6.0.2W 09/25/98 " no luck with google on the Wailea Name or Sony number. as for turning off the ACPI Mode, that is way beyond me. i tried to use start up disk but as soon as it starts to read the "A" drive it shuts down. any guidance on this will be greatly appreciated !!!!!
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top