1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Bios Problems and Video Card Problems! Experts come here! :D

Discussion in 'Hardware' started by Nfinity, Sep 2, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Nfinity

    Nfinity Thread Starter

    Joined:
    Sep 2, 2004
    Messages:
    3
    i bought a radeon7000 but when i put it in the mobo i don't get any signal at all. nothing, zip. and yes it's very well seated.
    i recently fixed my bios (and ithought the aperture value may have needed to be changed) but even after bumping my aperture to 256 (it only has two settings 64 and 256) theres no change.

    so what would cause a video card to have NO output?


    and here's the basics of my comp:

    gateway
    tabor mobo
    pheonix bios 4.x
    working video card: voodoo banshee 16mg (AGP)
    non working: radeon 7000 64mg (AGP)


    anything else i will get to you ASAP!
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/269236

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice