BIOS running slow

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Selecta!

Thread Starter
Joined
Sep 10, 2004
Messages
81
After installing a DVD drive, the time it takes from switching on to windows beginning to load is about 1.5 mins. When I take the DVD drive back out it returns to its original 5 or 6 seconds. How can I fix this?

Thanks
 
Joined
Aug 2, 2004
Messages
3,370
Did a driver disk come with the Player? Did you install it?

Is the msg on the screen for 1.5 minutes, the "DMI" msg?

How is the player connected to the system?

Is it on IDE0 or 1? is it a Slave?

Is it truly jumpered CORRECTLY?

Is it Jumpered as CS, cable select ?

In Device Mgr is it shown without ANY problems? And is it identified correctly?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top