Bizzare problem, certain pages won't load, tried everything!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

berrybunches

Thread Starter
Joined
Apr 9, 2008
Messages
1
Hi, This is my first post here. I came across this site from this thread

I am having the exact same problem and nothing mentioned in that thread or anything I have done on my own or with advise has helped. Does anyone know if this issue has been figured out or have any more ideas?
Summary: I cab not access photobucket.com and I just found out I can not access walmart.com or ingdirect.com from this computer only...all other computers on my network are fine.

I found this odd and worth mentioning:
the last poster in the above thread said to try in cmd prompt to type "ipconfig/release"
When I do this it says "the operation failed as no adapter is in the state permissible for this operation"
I use a wireless internet adapter to connect.

Thanks for any tips
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top