1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Black ops

Discussion in 'Games' started by ninjaman123, Oct 25, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. ninjaman123

    ninjaman123 Thread Starter

    Joined:
    Oct 19, 2011
    Messages:
    152
    Will my pc run black ops? Hp G61 Tech Support Guy System Info Utility version 1.0.0.1
    OS Version: Microsoft Windows 7 Ultimate , Service Pack 1, 64 bit
    Processor: AMD Sempron(tm) M120, AMD64 Family 16 Model 6 Stepping 2
    Processor Count: 1
    RAM: 2812 Mb
    Graphics Card: AMD M880G with ATI Mobility Radeon HD 4200 , 336 Mb
    Hard Drives: C: Total - 203896 MB, Free - 24473 MB; K: Total - 34374 MB, Free - 23784 MB;
    Motherboard: Hewlett-Packard, 363F, 42.15, Base Board Serial Number
    Antivirus: AVG Anti-Virus Free, Updated and Enabled
     
  2. Couriant

    Couriant Trusted Advisor

    Joined:
    Mar 26, 2002
    Messages:
    30,995
    go to Can You Run It? and it will compare your computer to the minimum specs and recommended specs. But judging on what you have now, you are using a laptop? if so then most games don't run well due to the onboard video card, which may not help you at all.
     
  3. ninjaman123

    ninjaman123 Thread Starter

    Joined:
    Oct 19, 2011
    Messages:
    152
    it is a laptop. I can run grand theft auto 3 and left for dead withough any problems. Also i can run halo
     
  4. Couriant

    Couriant Trusted Advisor

    Joined:
    Mar 26, 2002
    Messages:
    30,995
    Well Halo and GTA 3 are older games... What you are asking for are newer games.
     
  5. ninjaman123

    ninjaman123 Thread Starter

    Joined:
    Oct 19, 2011
    Messages:
    152
    But gta 3 is pretty big. The map is big. Left for dead 2 is pretty demanding isnt it?
     
  6. Couriant

    Couriant Trusted Advisor

    Joined:
    Mar 26, 2002
    Messages:
    30,995
    grr I lost my wall of text... so I will re-type in short form.

    I think BlackOps will be too graphically and resource intenstive. I have yet to find a laptop that can handle current games well. GTA 3 is about 10 years old so your system should handle it... not to sure on the specs for L4D. Did you check the link?
     
  7. ninjaman123

    ninjaman123 Thread Starter

    Joined:
    Oct 19, 2011
    Messages:
    152
    Well I never checked it for the specs on L4D2 but my computer runs it smoothly with full graphics AA x8 turned on everything. looks spectacular and runs smooth so I am not sure. I tried the link but it wouldnt give me results.
     
  8. Couriant

    Couriant Trusted Advisor

    Joined:
    Mar 26, 2002
    Messages:
    30,995
    Try the demo and see if it works well. If so, you may luck out.
     
  9. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Similar Threads
  1. thompson21
    Replies:
    3
    Views:
    669
  2. thompson21
    Replies:
    10
    Views:
    864
  3. mralexfishy
    Replies:
    4
    Views:
    877
  4. BlackopsFan
    Replies:
    2
    Views:
    846
  5. dale01
    Replies:
    10
    Views:
    2,869
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1024001