Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

skellex

Thread Starter
Joined
Dec 7, 2016
Messages
2
Hello I have an AOC2460PF monitor I have try uninstalling the driver reinstalling but every time I switch from 60hz to 144hz the monitor goes black. If anyone knows what i could do. I have Nvidia gtx 750 TI. I am using a Dvi cable
 

cwwozniak

Chuck
Trusted Advisor
Spam Fighter
Joined
Nov 28, 2005
Messages
65,768
Hi, and welcome to TSG.

Two possible things to check.

1) Are you setting the output resolution to 1920 x 1080 pixels when going to 144 Hz refresh?

2) Are you using a Dual Link DVI-I or DVI-D cable?

Beyond that, I am not sure what the problem may be.
 

skellex

Thread Starter
Joined
Dec 7, 2016
Messages
2
Hi, and welcome to TSG.

Two possible things to check.

1) Are you setting the output resolution to 1920 x 1080 pixels when going to 144 Hz refresh?

2) Are you using a Dual Link DVI-I or DVI-D cable?

Beyond that, I am not sure what the problem may be.
I am useing a Dvi-D cable and yes i am going 1920x 180 pixels when going 144 hz
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top