Blank Startup!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

mvc2demon

Thread Starter
Joined
Aug 15, 2004
Messages
34
When i start my computer i cant see the opening pc bios and i can even see the windows starting screen. Its all blank, for a few seconds i can see that choose what operation screen but it seems its way to the left which might be in 800x600. So everthing is blank until the welcome screen. Any help?
 
Joined
Mar 18, 2005
Messages
3,390
G'day MVC2, sounds like your monitor horizontal position is way off, can you try using the monitor buttons to try to bring the horizontal position back centralised.
You may have to reset all the monitor button settings. Sounds like someone has been playing with your monitor.
Cheers, qldit.
 

mvc2demon

Thread Starter
Joined
Aug 15, 2004
Messages
34
i think i found the problem, someone had mess with the video/tv out properties and it caused it to be blank at the beginning.
 
Joined
Mar 18, 2005
Messages
3,390
Well done MVC, that someone guy can be a real nuisance, he causes lots of problems.
Cheers, qldit.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top