blue monitor ???

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

rtandon

Thread Starter
Joined
Dec 20, 2001
Messages
1
hi folks

umm weird but true...

left my monitor and computer for that matter alone for a while and they misbehaved as usual. when i got back my monitor was showing a blue tint and had white lines running horizontally. i havent touched the settings in ages. did restart the computer before this happened then left.
its a Sony Multiscan 15sf Trinitron about 5-6 years old no problems ever before. Not the video card (Voodoo3 3000)....i am clueless??? can u help......

thanks

ruchir
 

ETS

Joined
Oct 13, 1999
Messages
972
Could be a problem with one of the monitor's color amplifyer circuits or a bad cable. You might try swapping the monitor from another system to see if that fixes it.
 
Joined
Oct 14, 2001
Messages
2,218
it may have got to warm also... clean the area around your fan for better ventilation
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top