blue screen in vista

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

bdbuchholz

Thread Starter
Joined
Jan 18, 2011
Messages
2
HELP PLEASE!!! i installed service pack 1 and now i get a bsod when trying to start my compuer. it will not boot windows
 
Joined
Sep 21, 2007
Messages
12,595
2 things you can try.

First is the boot with the Vista DVD and then Repair and then Startup Repair.

If that doesn't work, use the System Restore in the repair menu, and go back to the time before the SP1 install. SP1 would have made a restore point just prior to it installing.
 

bdbuchholz

Thread Starter
Joined
Jan 18, 2011
Messages
2
i've tried both of those things. when i try to boot with the dvd it says loading widow files on a gray screen and then goes immediatley to the blue screen with code c1f5
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top