Blue Screen & reboot

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

jedmxr

Thread Starter
Joined
Jun 30, 2005
Messages
41
My computer was acting up. It would give me the blue screen and lock up. The computer had been used for a while so i decided to replace most of it. I bought a new Asus M4A785-M motherboard, AMD Phenom X4 9750 2.4Ghz chip, new hard drive, and a new 650 watt power supply.

After installing these components I did a clean install of windows XP. Now i am getting the blue screen and the computer re-boots in an endless cycle. I cycled out my ram and that did not help. I tried 2 different wireless usb cards. One a Belkin and the other a Linksys. This did not resolve anything. Besides XP the wireless utilities are the only thing i installed. WTF could be wrong...i am at my wits end and i NEEEED this computer because i run ACAD on it and its how i make my living. HELP.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top