Blue Screens as of late (from new HD?)

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

SonoInc

Thread Starter
Joined
Feb 7, 2007
Messages
158
Been getting blue screens ever since I put in a new hard drive (prior to putting in the new hard drive I had 4 HDs attached [500gb,2tb,100gb,100gb] and then I changed it to be [500gb,2tb,100gb,320gb] and ever since I made this change I've been getting these blue screens under load (copying files, playing games, watching movies, etc.) the 500gb drive is my OS drive.

last 3 debuglogs are attached (first two are after the HD switch, and the 3rd is prior to)

{EDIT} Just got another BS, the files never fully dumped, so I had time to write down the STOP code: 0x00000101

Thanks,
Mike
 

Attachments

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top